Goeie sites voor ondertiteling

Topic gestart door Greaterfool op 08-05-2016

Ik moet bekennen dat ik nog steeds veel 'Illegaal' download/piraat, eigenlijk alles wat niet op HBO Go en Netflix staat.
Ik zelf heb nooit zo'n problemen met Engels talige series gezien het feit dat ik tweetalig ben, maar mijn moeder en ik hebben veel al dezelfde smaak als het op series aankomt alleen is haar Engels niet al te best.
Dus ik vroeg me af of er hier mensen waren die nog goeie sites wisten om ondertiteling te downloaden, ik heb bijna altijd dat ik net niet de goeie versie download, dan loopt de boel niet synchroon, of ik heb een TV-rip maar de ondertiteling is voor een DVD-rip etc.

Reacties (5)

Danieljackson op 08-05-2016 20:56

dailysubs.net die hebben alle ondertitels kan je zelfs auto translaten

Danieljackson op 08-05-2016 20:57

En je moet er altijd op letten dat als er een bijvoorbeeld TheBlacklist KILLERS heet dat je dan ook een TheBlacklist KILLERS.srt hebt anders loopt ie niet synchroon

Greaterfool op 08-05-2016 22:40

Dat snap ik wel, maar ik heb een externe harde schijf en heb alles netjes op orde en gesorteerd, dus heb ik alle bestandsnamen aangepast naar 'Serie - Seizoen/Aflevering - Aflevering' dus die specifieke tags hebben niet zoveel zin meer, maar bedankt voor de suggestie, ik zal daar even rondkijken.

Angelater op 09-05-2016 16:39

NL 1: http://www.ondertitel.com/
NL 2: http://www.nlondertitels.com/
Alles: http://www.addic7ed.com/log.php?mode=episodes

Addiced is mijn go-to site, maar ik kijk dan ook met Engelse ondertiteling. Soms tref je daar ook Nederlandse aan, zij het schaars. Er zijn simpelweg niet veel NL'ers die dat doen.

Irene op 12-10-2016 21:04

Opensubtitles.org heeft naar mijn idee een groot aanbod, ook NL. Werkt ook met Kodi, deze kan ook zien welke subtitle bij het bestand hoort (ook na hernoemen).