search
Nieuwe clip 'Matador' aflevering 1.3

Nieuwe clip 'Matador' aflevering 1.3

Alfred Molina speelt de hoofdrol in de gloednieuwe serie.

Zilko Tarici

[video_embed]555[/video_embed]


El Rey heeft een uitgebreide nieuwe clip van de derde aflvering van Matador vrijgegeven. Alfred Molina (The Da Vinci Code, Spider-Man 2), Nicky Whelan, Neil Hopkins en Gabriel Luna spelen de hoofdrollen in de serie. Matador werd verzonnen door Roberto Orci en Alex Kurtzman (Sleepy Hollow, Fringe) en wordt gemaakt in samenwerking met K/O Paper Products. Bekijk de trailer hierboven.

Andrew Galan is een man die zijn fortuin heeft vergaard in de telecomindustrie, maar zijn echte passie is voetbal. Als eigenaar van het opkomende LA Riot, wordt hij gevierd in zowel de sport- als zakenwereld. Hij opereert echter ook als lid van een elitegroep van machtige mensen op het wereldtoneel, die een extreem grote invloed hebben op gebeurtenissen in de wereld. Wat Galan niet weet, is dat er spion is geïnfiltreerd in deze groep. Een van zijn nieuwe spelers, Tony Bravo, blijkt een undercover agent te zijn, die Galan en consorten wil ontmaskeren. Terwijl Tony en Galan een steeds hechtere ban krijgen, kan hun relatie wel eens het lot van de wereld bepalen.

Robert Rodriguez (Sin City. From Dusk Till Dawn) regisseerde de eerste aflevering van Matador. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 juli.

Aanbevolen artikelen