search
Kelly Frye gecast als schurk Plastique in 'The Flash'

Kelly Frye gecast als schurk Plastique in 'The Flash'

Het personage maakt haar eerste opwachting in de vijfde aflevering.

Zilko Tarici

Vorige week wisten we nog te melden dat DC-schurk Plastique een rol zal spelen in de nieuwe serie The Flash, maar nu is bekend geworden wie haar zal spelen. Nieuwkomer Kelly Frye zal de rol spelen van Bette Sans Souci, alias Plastique. Deze versie van het personage is een vlotte roodharige dame, die een militaire bomspecialist was voordat ze werd getroffen door een bermbom in Irak. Sinds ze werd blootgesteld aan deze explosie, is ze in staat om elk mogelijk object in een bom te veranderen door het aan te raken. Plastique zou in de serie een bondgenoot zijn van Grant Gustin, maar dat zou dus zomaar kunnen veranderen.


Plastique maakte haar opwachting voor het eerst in Fury of Firestorm #7 en was voornamelijk een schurk van Captain Atom en soms ook Firestorm. Het personage heeft in de strips banden met zowel de Justice League als de Suicide Squad.

The Flash is een serie van bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns de pilot-aflevering schreven. De pilot werd geregisseerd door David Nutter, die ook de pilot van Arrow regisseerde. Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin en Michelle Harrison"‹ spelen de hoofdrollen in de serie.

De eerste aflevering van The Flash wordt op 7 oktober uitgezonden.

Aanbevolen artikelen