search
Adrianne Palicki als Mockingbird in 'Agent of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Adrianne Palicki als Mockingbird in 'Agent of S.H.I.E.L.D.'

De actrice uit G.I. Joe en de gecancelde Wonder Woman-serie krijgt superhelden-rol.

Over pak weg een maand dan start op ABC het tweede seizoen van Marvel Studios' MCU-spinoff serie Agents of S.H.I.E.L.D. Voor de veelbesproken serie is nu een redelijk grote naam aangetrokken. Red Dawn en G.I. Joe: Retaliation-actrice Adrianne Palicki zal namelijk de rol gaan vervullen van het personage Bobbi Morse a.k.a. Mockingbird.


Palicki is te zien in de vijfde aflevering en zal mogelijk terugkeren in andere afleveringen van de superheldenserie. Overigens heeft de actrice ervaring met het spelen van een superheld. Ze was namelijk al eens te zien in de Superman-serie Smallville en was gecast als Wonder Woman in de nooit doorontwikkelde gelijknamige tv-serie uit 2011.

Mockingbird was voor het eerst te zien in de comic "Astonishing Tales" #6 uit 1971. Ze werd onder meer lid van S.H.I.E.L.D. en The Avengers. Ze heeft van zichzelf geen superkrachten, maar doordat ze werd geïnjecteerd met een serum kreeg ze enorme krachten en snelheid. In de comics kreeg ze een relatie met Hawkeye.

Vanaf 23 september draait Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. weer op ABC. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Veronica.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen