search
Eerste teaser 'Girls' seizoen 4
Series / Trailer

Eerste teaser 'Girls' seizoen 4

Hannah (Lena Dunham) gaat een stukje fietsen, maar dit had ze beter niet kunnen doen.



De komedieserie Girls is inmiddels al vijf maanden niet meer op de buis en het duurt nog eens vijf maanden voordat de meiden weer terug zullen keren. Om ervoor te zorgen dat we ze in de tussentijd niet vergeten, heeft HBO bovenstaande teaser naar buiten gebracht. Hierin zien we niet veel meer dan Hannah (Lena Dunham) die een stukje gaat fietsen en vervolgens op haar muil gaat. De andere vaste castleden, waaronder Allison Williams, Zosia Mamet, Jemima Kirke, Adam Driver en vanaf nu ook Andrew Rannells, komen niet voor in de teaser, maar zullen uiteraard ook weer hun opwachting maken.

Seizoen 3 eindigde met een soort cliffhanger aangezien Hannah op het punt stond te besluiten of ze naar de universiteit in het verre Iowa zou gaan. Inmiddels is haar keuze wel duidelijk aangezien de opnames voor het vierde seizoen onder meer in Iowa hebben plaatsgevonden. Verder werden Desiree Akhavan en Peter Mark Kendall een paar maanden terug gecast voor de rollen van studenten van de University of Iowa. Dit betekent overigens niet dat het vierde seizoen zich niet in Brooklyn zal afspelen. De cast is hier de afgelopen tijd namelijk ook veelvuldig gespot.

Het vierde seizoen, met gastrollen voor o.a. Gillian Jacobs, Spike Jonze, Natasha Lyonne, Jake Lacy, Zachary Quinto, Jason Ritter en Maude Apatow, gaat begin 2015 in première.

Aanbevolen artikelen