search
Steven Moffat over vierde seizoen 'Sherlock'
Series / Nieuws

Steven Moffat over vierde seizoen 'Sherlock'

Het wordt beter dan het derde seizoen, denkt hij.

Direct na de uitreiking van de zesenzestigste Emmy Awards, ging showrunner Steven Moffat in op wat we mogen verwachten van het vierde seizoen van Sherlock. De serie won overigens drie prijzen tijdens de uitreiking en had daarvoor al vier prijzen gewonnen bij de Creative Arts ceremony.


Moffat hintte er allereerst naar dat de opnames van het nieuwe seizoen in januari van 2015 van start zullen gaan. Dit nieuwe seizoen moet volgens hem nog veel beter worden dan het derde. "We hebben plannen om het nog beter te doen," vertelde Moffat. "En ik denk dat ons plan echt allesverwoestend is. We lieten de cast bijna huilen toen we hen over het plan vertelden. Eerlijk gezegd, waren Mark [Gatiss] en ik echt super enthousiast toen we het bedachten. Waarschijnlijk nog enthousiaster dan ooit."

Wanneer de afleveringen uit zullen komen wilde Moffat niet vertellen. "Dat is aan de BBC. Ik ben hun loyale dienaar. En ik doe gewoon wat ze van me vragen." Als dat is om terug te blijven keren voor de serie wil hij dat wel: "Het is ongewoon, Sherlock. We zullen terug blijven keren."

Aanbevolen artikelen