search
Arrow is er klaar voor op officiële poster 'Arrow' seizoen 3
Series / Nieuws

Arrow is er klaar voor op officiële poster 'Arrow' seizoen 3

Daarnaast zien we vier andere personages op het affiche.

The CW heeft een nieuwe poster vrijgegeven ter promotie van het derde seizoen van Arrow. Je kunt de poster hieronder bekijken!


De eerste aflevering van het derde seizoen, dat op 8 oktober van start gaat, draagt de titel 'The Calm' en wordt als volgt omschreven:

In de nasleep van zijn overwinning in het vorige seizoen, is Arrow in seizoen 3 op het punt dat hij door de inwoners van Starling wordt beschouwd als een held. De misdaad is afgenomen, mensen voelen zich veiliger en Captain Lance ziet zelf af van de Anti-Vigilante Task Force. Oliver denkt nu eindelijk een rustig privé-leven te kunnen leiden en begint te daten met Felicity. Zodra Oliver zijn focus echter op andere dingen dan misdaadbestrijding richt, verschijnt er een nieuwe schurk ten tonele. Oliver beseft zo dat hij nooit echt Oliver Queen zal zijn, zolang de stad Arrow nodig heeft.

De hoofdrollen in Arrow worden gespeeld door Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Colton Haynes, Willa Holland, Paul Blackthorne en John Barrowman.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen