search
Promo 'Doctor Who'-aflevering The Caretaker
Series / Trailer

Promo 'Doctor Who'-aflevering The Caretaker

En er is informatie over de Christmas Special van de serie.



Zoals we gewend zijn heeft de BBC afgelopen zaterdag een promo vrijgegeven voor de volgende aflevering van Doctor Who. Die kun je in de YouTube-video hierboven bekijken. Verder is er ook al een synopsis vrijgegeven van de aflevering en hebben we wat informatie over de aankomende Christmas Special.

Eerst echter de synopsis van The Caretaker. Deze is mede geschreven door showrunner Steven Moffat. "De angstaanjagende Skovox Blitzer is er klaar voor om de mensheid uit te roeien. Maar nog erger is dat Danny Pink en de Doctor op het punt staan elkaar te ontmoeten. Als angstaanjagende gebeurtenissen Coal Hill School bedreigen, beslist de Doctor om undercover te gaan."

En dan de informatie die we rond de Christmas Special hebben. De BBC heeft onthuld dat niemand minder dan Nick Frost een gastrol mag spelen deze special. Andere gastrollen zijn voor Natalie Gumede, Faye Marsay, Nathan McMullen en Michael Troughton. Wat voor rol Frost speelt is niet zeker, maar we gokken erop dat hij een eenmalige compagnon van Peter Capaldi's Doctor speelt.

Steven Moffat vertelde over Frosts rol in de special dat het "een waar plezier is om Nick terug naar televisie te lokken voor een ritje op de TARDIS." En Frost zelf liet ook weten verheugd te zijn: "Ik ben zo blij gevraagd te zijn voor een gastrol in de Doctor Who Christmas Special, en ik ben zo'n grote fan van de serie. Het doorlezen van het scenario was moeilijk, want ik wilde mijn vingers in mijn oren stoppen en roepen: 'Geen spoilers!' Elke dag op de set moest ik mijn interne fanboy-gepiep tot stilte manen."

Er zijn nog maar weinig details over de aflevering. Het scenario daarvan is geschreven door Moffat en we weten dat Paul Wilmshurst deze mag regisseren. Verder schreef de BBC: "De Christmas Special is een hoogtepunt in het schema van de festiviteiten en belooft boordevol actie te zitten en een onmisbaar avontuur te worden."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen