search
Tweede seizoen voor 'Tyrant'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Tyrant'

De dramaserie van FX heeft zich bewezen.

FX komt met een nieuwe jaargang van Tyrant, een dramaserie van de Emmy- en Golden Globe-winnende producent/showrunner Howard Gordon. Het gaat om een nieuw seizoen bestaande uit dertien afleveringen. Hieronder de synopsis van de show:


Bassam "Barry" Al-Fayeed, de zoon van een beruchte Midden-Oosterse tiran, is al twintig jaar op de vlucht voor zijn verleden. Hij is nu een dokter met een gezin in de Verenigde Staten en leeft een normaal, onopvallend leven. Als hij voor een bruiloft terug moet naar zijn vaderland, het fictieve Abbudin, wordt hij opgezogen door een politieke crisis en de revolutie tegen de heersende familie. Zijn vader overlijdt en Bassam moet een poging doen om met zijn invloed de president, zijn brute en labiele broer Jamal, te begeleiden naar een politieke oplossing waarmee het bloederige conflict kan worden gestopt.

De cast bestaat uit Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Moran Atias, Noah Silver, Anne Winters, Fares Fares, Salim Daw, Justin Kirk, Mehdi Dehbi en Alice Krige. De productie van het tweede seizoen van Tyrant gaat aankomend voorjaar van start, met de beoogde première in de zomer van 2015.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen