search
Crossover 'Teen Titans' en 'Flash' en 'Arrow' mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Teen Titans' en 'Flash' en 'Arrow' mogelijk

Dat, ondanks de verschillende netwerken waar de series te zien zijn.

Op dit moment wordt er bij televisiezender TNT hard gewerkt aan een serie over de DC-helden Teen Titans. Nu blijkt dat zender The CW mogelijk toe zal staan dat er een crossover komt tussen de Titans en Arrow en The Flash. Van die twee weten we dat er al gewerkt wordt aan een crossover, dus waarom niet met andere DC-series?


Een probleem daarvan is dat de rechten op de verschillende personages in handen zijn van een reeks televisiezenders. TNT en The CW lijken zich daar weinig van aan te trekken. Mark Pedowitz van The CW sprak met AdWeek en noemde het een mogelijkheid om een crossover te maken tussen de Teen Titans aan de ene kant en The Flash en Arrow aan de andere kant.

"Wat je zult zien in Flash en Arrow, is dat we de mogelijkheid zullen hebben om personages uit te testen," vertelde hij. "Is er ruimte om ze tot de volgende serie uit te laten groeien? Dat kan ik je nog niet vertellen. Er worden gesprekken over gevoerd."

De Teen Titans vormen een superheldenteam, opgericht door Dick Grayson, wiens alter ego Robin is. Hij komt uit de schaduw van Batman en neemt de beslissing Nightwing te worden, de leider van een groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen