search
Trailer 'The Flash' toont nieuwe beelden
Series / Trailer

Trailer 'The Flash' toont nieuwe beelden

We krijgen o.a. een blik op wat scènes waar veel visuele effecten in zitten.



De première van de spin-off van Arrow, The Flash, is al op het internet te vinden en wordt al goed beoordeeld door critici. Maar, tot nu toe heeft televisiezender The CW nauwelijks beelden laten zien van afleveringen die na de pilot volgen. Een nieuwe preview voor de serie, die je hierboven kunt bekijken, laat nieuwe beelden zien.

In het eerste seizoen, dat in elk geval dertien afleveringen zal tellen, volgen we de dagelijkse beslommeringen van Barry Allen. Hij is een alledaagse vent met het hart van een held, die door een ongeluk in de S.T.A.R. Labs deeltjesversneller superkrachten krijgt. Niet alleen kan Barry zich op supersnelheid voortbewegen, hij beleeft plotseling ook momenten buiten de tijd, in zowel heden als verleden. Barry besluit zijn nieuwgevonden krachten te gebruiken om de slechteriken van Central City een halt toe te roepen.

De hoofdrollen zijn voor Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Tom Cavanagh (Harrison Wells), Jesse L. Martin (Joe West) en Rick Cosnett (Eddie Thawne) rollen in de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen