search
Alexandra Breckenridge in vijfde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Alexandra Breckenridge in vijfde seizoen 'The Walking Dead'

De actrice zou volgend seizoen een vaste aanwezige worden.

Alexandra Breckenridge is toegevoegd aan de cast van het vijfde seizoen van The Walking Dead. Details over haar personage zijn er nog niet, maar The Hollywood Reporter meldt dat de actrice een terugkerende rol krijgt dit seizoen en in het zesde seizoen een vaste aanwezige wordt.


Haar personage zou volgens de geruchten Samantha heten en een aantrekkelijke, sterke, slimme, charmante en weldenkende vrouw zijn met een kwetsbare kant. Ze is een moeder met scherpe geest en een getalenteerd kunstenares zijn. AMC wilde de geruchten niet bevestigen, maar gaf wel aan dat de naam Samantha ook gewoon nep zou kunnen zijn.

In dit vijfde seizoen is de groep van Rick Grimes (Andrew Lincoln) op pad, zoekende naar een nieuwe plek om zich te vestigen. "Er zullen dit jaar veel verschillende locaties langskomen. Er zullen stedelijke omgevingen en suburbs zijn en natuurlijk alles wat daar tussenin ligt," vertelde showrunner Scott Gimple over de locaties van het seizoen.

Als we kijken naar de locaties in de comics, zal de groep uitkomen bij de Alexandria Safe-Zone, waar ze lange tijd blijven. In de Verenigde Staten zijn afleveringen op zondagen te zien. In Nederland volgt de uitzending standaard een dag later op Fox.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen