search
Vinnie Jones gecast als slechterik in 'Arrow'
Series / Nieuws

Vinnie Jones gecast als slechterik in 'Arrow'

Hij speelt de bijna niet te vernietigen Brick.

Variety meldt dat niemand minder dan Vinnie Jones getekend heeft om een rol in hitserie Arrow te spelen. De acteur zal de rol van superslechterik Danny "Brick" Brickwell spelen. Groot is zijn rol niet, want hij is in slechts drie afleveringen van het derde seizoen te zien. Om precies te zijn: vanaf aflevering tien.


Zijn personage wordt omschreven als een "meedogenloze bendeleider, die Star City's regering op de knieën dwingt." In de comics is Brick een metamens met superkracht en een extreem uithoudingsvermogen. Hij was oorspronkelijk een kleine crimineel, maar groeide door zijn krachten uit tot misdaadbaas. Het personage kan meermaals neergeschoten worden, zonder daar problemen door te ondervinden.

Jones is niet de enige acteur met een gastrol in dit seizoen van Arrow. Naast hem is Brandon Routh gecast in de rol van Ray Palmer (a.k.a. The Atom), J.R. Ramirez als Ted "Wildcat" Grant, Nick Tarabay als Captain Boomerang, Amy Gumenick als Cupid, David Cubitt als Mark "Manhunter" Shaw en Matt Nable als Ra's al Ghul.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen