search
'The Flash' krijgt volledig eerste seizoen

'The Flash' krijgt volledig eerste seizoen

Ook serie Jane the Virgin krijgt een heel seizoen.

Jim Pedd

The CW heeft laten weten dat series The Flash en Jane the Virgin beiden een volledig eerste seizoen zullen krijgen. De reden daarvoor ligt in de geweldige recensies en kijkcijfers voor de series. De beslissing van televisiezender The CW om voor beiden een volledig seizoen te bestellen, komt dan ook niet als een verrassing.


De baas van de zender, Mark Pedowitz liet in een statement het volgende weten: "We hebben een fantastische start voor dit seizoen gehad, met The Flash als best bekeken première van een serie ooit en Jane the Virgin dat door critici van over het hele land als de beste nieuwe serie dit seizoen genoemd wordt. De afgelopen drie seizoenen hebben we het onze missie gemaakt om te groeien en ons publiek uit te breiden, maar tegelijk ook de kwaliteit en impact van onze nieuwe series te verbeteren. The Flash en Jane hebben onze verwachtingen op beide gebieden overschreden. Ik ben dus verheugd te mogen laten weten dat beide geweldige nieuwe series een volledig seizoen krijgen."

The Flash, dat met een indrukwekkende 4,2 miljoen kijkers in première ging, krijgt in totaal 23 afleveringen. Jane the Virgin trok bij de première 1,6 miljoen kijkers en bij de tweede aflevering 1,75 miljoen. Normaliter daalt juist het aantal mensen dat na een première afstemt op een serie, dus dat is een hele knappe prestatie. Jane krijgt tot slot een seizoen van 22 afleveringen.

Aanbevolen artikelen