search
'Daredevil' wordt PG-16
Series / Nieuws

'Daredevil' wordt PG-16

En er is nog geen officiƫle releasedatum.

Er zijn nog veel vragen onbeantwoord over de eerste samenwerking van Marvel en Netflix, Daredevil. Op Twitter probeerde showrunner Steven DeKnight wat antwoorden te geven. Hieronder vatten we kort samen wat hij gezegd heeft en daaronder kun je enkele van zijn belangrijkste tweets over de serie lezen.


Er is allereerst nog altijd geen officiƫle releasedatum voor het eerste seizoen geprikt. Ook lijkt het erop dat er een tweede seizoen komt, want DeKnight zei dat in het eerste seizoen in elk geval geen rol is voor nemesis Bullseye. Dat impliceert dat er in elk geval de mogelijkheid is voor een tweede seizoen.

Ook is het nog niet zeker of het klassieke kostuum van Daredevil te zien zal zijn. Wel zijn er veel referenties naar de comics en naar het grotere Marvel filmuniversum. Tot slot liet DeKnight nog weten dat de serie geen R-Rated of NC-17 serie wordt, maar wel neigt richting een PG-16 serie.





Rollen in de serie zijn voor Charlie Cox (Matt Murdox / Daredevil), Rosario Dawson (Claire Temple / Night Nurse), Vincent D'Onofrio (wilson Fisk), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Bob Gunton (Leland Owlsley / The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urch), Toby Leonard Moore (Wesley) en Ayelet Zurer (Vanessa) rollen in de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen