search
Onthullende beelden uit cross-over 'The Flash' en 'Arrow'

Onthullende beelden uit cross-over 'The Flash' en 'Arrow'

Spektakel in superhelden tv-land!

Bram de Groot


Op 2 en 3 december zendt The CW speciale afleveringen uit van de superheldenseries The Flash en Arrow. Het zijn namelijk cross-over episodes waarin beide titelhelden te zien zijn. Ondertussen zijn op het web flink wat afbeeldingen verschenen uit de 'tweeluik'. Hieronder tref je een selectie van de foto's waarop zowel The Flash (Grant Gustin) als Arrow (Stephen Amell) te zien is. Hierboven zag je al een snelle teaser van de tweede aflevering.

Onlangs kon je in een uitgebreide sysnopsis lezen dat in de eerste aflevering de beide superhelden tegenover elkaar komen te staan als Barry Allen / The Flash zich wil bewijzen tegenover de ervaren held Oliver Queen / Arrow. Barry komt tijdens zijn enthousiaste actie onder de macht te staan van de slechterik Bivolo. In de tweede aflevering weten ze elkaar wederom te vinden als ze het opnemen tegen een onhoudbare 'boemerangmoordenaar'.











De aflevering van The Flash heet "Flash vs. Arrow" (2 december) en die van Arrow draagt de titel "The Brave and the Bold" (3 december). Hieronder nog een aantal andere foto's:





















Aanbevolen artikelen