search
'Dexter' spin-off nog altijd een mogelijkheid
Series / Nieuws

'Dexter' spin-off nog altijd een mogelijkheid

Maar alleen als Michael C. Hall meedoet.

Afgelopen jaar kwam Dexter tot een einde. Zelfs de meest toegewijde fans moesten toegeven dat de show over de seriemoordende Dexter (Michael C. Hall) te lang door is gegaan. Showtime denkt daar anders over en wil in de toekomst een spin-off maken van de serie.


David Nevins, de voorzitter van Showtime, vertelde dat een spin-off iets is waar de zender nog altijd over denkt. Die kan er komen, mits Michael C. Hall meedoet. "Het is iets waar we nog altijd gesprekken over voeren. Mochten we het doen, dan moet er echt een goede reden toe zijn," vertelde Nevins.

"Het zou als een nieuwe show moeten voelen. Ik heb er geen interesse in, als het gewoon een voortzetting van het verhaal is. Maar er zijn al gesprekken geweest. Die zijn nog niet echt ergens heengegaan," ging hij verder. "Maar Michael zou mee moeten doen. Ik denk dat als we de serie zouden maken, Michael mee moet doen."

Het is nog maar de vraag of Hall weer terug in de huid van Dexter wil kruipen. Hij heeft al eens aangegeven weinig zin meer te hebben in een terugkeer naar televisie. Toch staat de deur wagenwijd open voor een vervolg op Dexter.

Aanbevolen artikelen