search
Acht foto's Reverse Flash in 'The Flash'
Series / Foto's

Acht foto's Reverse Flash in 'The Flash'

De man in het gele pak mag de eerste helft van het eerste seizoen afsluiten.

Het gaat niet meer lang duren voordat er een grote aflevering van The CWs The Flash aankomt. Daarin neemt Grant Gustins Barry Allen / The Flash het op tegen zijn aartsvijand, de Reverse Flash. Nu zijn er wat foto's vrijgegeven van de aflevering waarin Barry lijnrecht tegenover hem komt te staan: The Man in the Yellow Suit.


De aflevering is volgende week, op 9 december, te zien in de Verenigde Staten en dient als afsluiter van de eerste helft van het eerste seizoen. Een synopsis hebben we uiteraard ook al. "Barry (Gustin) komt lijnrecht tegenover zijn aartsvijand te staan, de man in het gele pak, a.k.a. Reverse Flash, die zijn moeder vermoordde.

Barry is gefrustreerd als de Reverse Flash weet te ontsnappen, maar Dr. Wells (Tom Cavanagh) en Cisco (Carlos Valdes) bedenken een plan om hem gevangen te nemen. Het enige dat ze nodig hebben is lokaas, dus wenden ze zich tot Dr. Tina McGee (Amanda Pays) van Mercury Labs om hulp. Ondertussen is het Kerstmis in het West-huishouden en voelt Iris (Candice Patton) zich goed. Eddie (Rick Cosnett) geeft haar dan een verrassend cadeau, dat haar leven kan veranderen. Joe (Jesse L. Martin) gaat mee op zoek naar de man in het geel en komt in het kruisvuur terecht. Caitlin (Danielle Panabaker) vindt Robbie (Robbie Amell).


















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen