search
Cliff Curtis gecast als hoofdpersonage in 'The Walking Dead'-spinoff 'Cobalt'
Series / Nieuws

Cliff Curtis gecast als hoofdpersonage in 'The Walking Dead'-spinoff 'Cobalt'

De acteur uit Nieuw-Zeeland is vooral bekend door zijn rollen in films zoals Sunshine en Live Free or Die Hard.

Volgens Deadline zal karakter-acteur Cliff Curtis de hoofdrol spelen in de The Walking Dead-spinoff die voorlopig de titel Cobalt draagt.


De acteur uit Nieuw-Zeeland heeft een groot aantal filmrollen op zijn cv staan, waaronder die van een FBI-agent in Live Free or Die Hard, een astronaut in Sunshine en een groot aantal criminelen in films zoals Training Day, Blow en Colombiana. Hoewel hij personages met verschillende etniciteiten heeft gespeeld, speelde hij Maori-rollen in films zoals Whale Rider, Once Were Warriors en The Piano.

Curtis wordt vergezeld door de eerder aangekondigde Frank Dillane en Alycia Debnam-Carey in de nieuwe serie, die gaat over een mannelijke gescheiden leraar (Curtis) en een vrouwelijke maatschappelijk werker. De spinoff van Robert Kirkman en Dave Erickson speelt zich af ten tijde van dezelfde zombie-apocalyps die we zien in The Walking Dead, hoewel op een andere locatie en wellicht in een ander jaar. Erickson zal fungeren als showrunner van de serie, die wordt geproduceerd door Kirkman, Gale Anne Hurd en David Alpert. Adam Davidson zal regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen