search
Promo van laatste seizoen 'Glee'
Series / Nieuws

Promo van laatste seizoen 'Glee'

Begin januari zal seizoen 6 in Amerika te zien zijn.

Het is bijna zover en dan zullen de allerlaatste afleveringen van Glee in Amerika worden uitgezonden. Daarom is er al een korte promo vrijgegeven die je hier kunt zien, met een voorproefje van wat we mogen verwachten.


Op 9 januari zendt tv zender Fox twee afleveringen uit om het zesde seizoen af te trappen, getiteld Loser Like Me en Homecoming. Daarna zal het over de loop van elf weken worden uitgezonden in de VS met een twee uur lange finale op 20 maart.

Opnieuw zal Glee zich afspelen op McKinley High. Rachel en Kurt keren na hun New York avontuur terug naar deze middelbare school om de New Directions nieuw leven in te blazen. Ryan Murphy, een van de bedenkers van Glee, vertelde afgelopen april al aan The Hollywood Reporter dat de New York verhaallijn minder aanwezig zal zijn in het laatste seizoen. Het zal vooral gaan om de personages die er vanaf het begin bij zijn (zo zullen de personages Sue en Will prominent voorkomen) en hij beloofde dat er een mooi en vervullend einde zal worden gegeven aan de serie.

Aanbevolen artikelen