search
Synopsis midseason première 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Synopsis midseason première 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Agent Coulson staat voor behoorlijk hete vuren.

De officiële synopsis van de midseason premiere van Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. is vrijgegeven. De aflevering draagt de titel Aftershocks en lijkt de actie direct na het einde van de midseason finale op te pakken. Agent Coulson (Clark Gregg) lijkt voor een behoorlijk heet vuur te staan.


Nadat ze een buitenaardse stad die verbonden is aan zijn wederopstanding ontdekten, hebben Coulson en zijn team de stad verwoest, voordat de machten van Hydra zijn geheimen kon opeisen, waarbij de slechte Whitehall (Reed Diamond) om het leven is gekomen. Maar er zijn nieuwe dreigingen voor de wereldvrede opgestaan, waaronder Skye's vader Cal (Kyle MacLachlan), die nu wraak zoekt op Coulson voor het wegstelen van zijn kansen op wraak tegen Whitehall; een verontrustende samenwerking tussen voormalig S.H.I.E.L.D. agent Ward (Brett Dalton) en Agent 33; de enigmatische Raina (Ruth Negga) worstelt met haar transformatie in een Inhuman door de buitenaardse Obelisk en zoekt wraak; en Skye (Chloe Bennet) ontwikkelde mysterieuze krachten door de Obelisk en haar gebrek aan ervaring met haar nieuwe krachten vormen een bedreiging voor iedereen van wie ze houdt.

Ondertussen beginnen Bobbi (Adrianne Palicki) en Mack (Henry Simmons) met de volgende fase van een plan, dat grote gevolgen kan hebben voor Coulson en zijn team, die zich niet bewust zijn van de mysterieuze kracht die zich tegenover hen positioneert. En terwijl Hunter (Nick Blood) gedwongen wordt de belangrijkste keuze van zijn leven te maken, ontdekt Coulson dat zijn missie bedreigd wordt door deze schokkende twist.

De aflevering gaat op 3 maart in première in de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen