search
Wapens in featurette 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Wapens in featurette 'Game of Thrones'

En we zien tevens beelden van de Sand Snakes.



Hierboven een gloednieuwe featurette voor het vijfde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. In deze mini-documentaire staan de wapens van Dorne, waar de in het vierde seizoen een hoofdrol spelende Prince Oberyn (Pedro Pascal) vandaan kwam, centraal. Komend seizoen worden we bekend gemaakt met zijn drie dochters: Obara (Keisha Castle-Hughes), Tyene (Rosabell Laurenti Sellers) en Nymeria Sand (Jessica Henwick). Zij staan samen bekend als de sand snakes.

Kritiek op hun wapens en uiterlijk is er ook al. Fans van de boeken van schrijver George R.R. Martin hadden zich de Sand Snakes met een veel donkerdere huid voorgesteld en dat de actrices geen donkerder uiterlijk hebben, valt volgens sommigen tegen. Vorig jaar nog moest Martin de casting van Pascal verdedigen.

Een ander punt van kritiek, is de wapenuitrusting van één van de zussen. Daar zie je duidelijk tepels op en dat vonden fans ook vreemd. Kostuumontwerper Michele Clapton liet al weten dat de tepels een productiefout zijn. "Ik had ze niet gezien, toen ik daar was. En soms kan je niet terug gaan en zaken veranderen," vertelde ze. Oorspronkelijk moest de wapenuitrusting meer afgesleten worden, zodat er geen tepels zichtbaar zouden zijn. Foutje, bedankt dus.

Uitzendingen van het vijfde seizoen van Game of Thrones gaan op 12 april van start in de Verenigde Staten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen