search
Mike Colter: Luke Cage is een donkerdere, grove en meer tastbare held
Series / Nieuws

Mike Colter: Luke Cage is een donkerdere, grove en meer tastbare held

De Marvel-held verschijnt nog dit jaar in A.K.A. Jessica Jones.

Tegenover de website The List heeft acteur Mike Colter meer prijsgegeven over zijn personage Luke Cage in de Marvel/Netflix superheldenserie A.K.A. Jessica Jones.


"Van Marvel heb ik een speciale training gekregen om zo min als mogelijk te zeggen tijdens interviews. [lacht] Maar we zitten nu middenin de opnames voor AKA Jessica Jones en Luke Cage is een erg interessant personage, die toevallig ook superkrachten en een onbreekbare huid heeft. Hij is een plaatselijke held en hij heeft veel met New York en Jessica Jones.

Het sluit allemaal aan op de Marvel Cinematic Universe, maar Cage is een donkerdere, grove en meer tastbare held dan Iron Man of Thor. Hij houdt dingen graag voor zichzelf en opereert bij voorkeur in het geheim. Hij heeft de mogelijkheden, maar hij weet niet goed hoe en wanneer hij ze moet gebruiken. Hij is een onderscheidend personage."


Naast Colter hebben ook Krysten Ritter (Jessica Jones), David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Patricia "Trish" Walker) en Carrie-Anne Moss rollen. De dertiendelige serie moet nog dit jaar verschijnen op Netflix. Eerst krijgen we nog het in april te verschijnen Daredevil te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen