search
Zes slechteriken 'Daredevil' onthuld
Series / Nieuws

Zes slechteriken 'Daredevil' onthuld

De serie gaat over minder dan een maand in première.

Marvel en Netflix hebben de personages van zes acteurs aangekondigd voor Daredevil, waarvan er twee bekend zullen zijn voor de comicfans. Hieronder allereerst het lijstje met de zes acteurs en voor zover mogelijk ook een omschrijving van het personage.


Peter Shinkoda: speelt Nobu, een Japanse zakenman die er een geheel eigen agenda op nahoudt.

Wai Ching Ho: speelt de rol van Madame Gao, een machtige vrouw die haar eigen handel leidt.

Nikolai Nikolaeff en Gideon Emery: zij spelen de rollen van Vladimir en Anatoly, twee Russische broers, die naam willen maken in de Verenigde Staten.

Rob Morgan: is Turk Barrett, een kleine crimineel in de Hell's Kitchen. In de comics heeft hij het harnas van superslechteriken als Stilt-Man en Maulred gestolen om met Daredevil te vechten.

Matt Gerald: is tot slot Melvin Potter, a.k.a. Gladiator. Hij is een machinist die in de problemen komt.

"Met een reeds geweldige cast, helpen deze zes acteurs om de wereld van Matt Murdock volledig vorm te geven en leven te brengen naar de Hell's Kitchen," liet uitvoerend producent Jeph Loeb weten. "We zijn gezegend met zulke geweldige acteurs samen te werken aan deze serie, om een bijzonder eerste seizoen te kunnen maken."

En showrunner Steven S. DeKnight: "Het is een eer om te werken met zulke getalenteerde acteurs, die deze personages tot leven helpen brengen. De uitdaging in het tot leven brengen van slechteriken, is dat je er drie-dimensionele personages van moet maken. Onze acteurs overtreffen alle verwachtingen op dit gebied en spelen echte en menselijke antagonisten."

De serie, waarin Charlie Cox de rol van Matt Murdock / Daredevil speelt, zal op 10 april in z'n geheel te streamen zijn op Netflix. Het eerste seizoen telt 13 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen