search
Binnenkort details over 'Arrow' en 'Flash' spin-off
Series / Nieuws

Binnenkort details over 'Arrow' en 'Flash' spin-off

Tegen de lente moeten we al veel meer weten.

Vorige maand was er het nieuws dat The CW een spin-off maakt van Arrow en The Flash. Rollen in die serie zijn er voor Brandon Routh (Atom), Caity Lotz (Black Canary), Victor Garber (Firestorm) en Wentworth Miller (Captain Cold) en nog drie onbekende DC-helden. Daarmee komt e vraag, wanneer de serie er gaat komen. Tijdens het Paleyfest liet uitvoerend producent Andrew Kreisberg daar iets over los.


"Ik denk dat je in de lente al meer over de show weet," vertelde hij. "We willen door blijven gaan met verrassingen en kijken erg uit naar de serie. Het voelt als een nieuw been dat we aan de tripod toevoegen, en hem daarmee af maken. Er zijn personages die we al gezien hebben, maar ook veel geheel nieuwe personages. En de show zal heel anders voelen. Net zoals Flash anders voelt dan Arrow, verschilt deze serie van die twee."

Er is nog geen titel voor de serie, maar daar wordt ook aan gewerkt. "We bevinden ons nog vroeg in dat proces. We moesten ervoor zorgen dat veel van de castleden getekend hadden, voordat we aan de slag gingen met deze megaserie vol personages, in plaats van er eerst aan te werken en dan te horen dat de castleden geen interesse hebben."

Het is nog niet bekend wanneer de productie van start gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen