search
AMC-serie 'Preacher' vindt zijn vampier
Series / Nieuws

AMC-serie 'Preacher' vindt zijn vampier

Joseph GIlgun speelt de zuipende Ier.

Er is weer een nieuw castlid gevonden voor AMC-comicserie Preacher. De show van Seth Rogen en Evan Goldberg heeft Joseph Gilgun gecast voor de rol van de Ierse vampier Cassidy, die één van de hoofdpersonen is in de comic. Hij vergezelt de nog niet gecaste hoofdpersoon Jesse Custer in zijn reis, op zoek naar God.


De rol van de honderdjarige vampier Proinsias Cassidy wordt omschreven als "de meest wilde en beste bro die je ooit wilt ontmoeten." Verder zou hij een onrustzaaier zijn, die meningen heeft over alle onderwerpen, van religie tot popculture. Gilgun voegt zich bij Ruth Negga, die gecast is in de rol van Tulip. Verder is ook Ian Colletti gecast in de rol van Arseface.

Wie de hoofdrol gaat spelen in de serie van Garth Ennis en Steve Dillon, is nog niet bekend. Gerucht gaat dat de rol voor Dominic Cooper zal zijn. Preacher toont hoe Jesse Custer bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit. De priester, die nu beschikt over grootse krachten gaat nu op door de Verenigde Staten samen met zijn oude vriendin en een zuipende Ierse vampier om God te vinden, die de hemel heeft verlaten, om hem te straffen voor zijn roekeloosheid.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen