search
Eerste teaser 'Fear the Walking Dead'
Series / Trailer

Eerste teaser 'Fear the Walking Dead'

Wat is toch dat mysterieuze virus dat rond gaat?



Gisteren was de laatste aflevering van het vijfde seizoen van AMC-serie The Walking Dead te zien. Aan het einde daarvan werd een eerste teaser vrijgegeven voor de spin-off van de serie, Fear the Walking Dead, die je hierboven kunt bekijken. Rollen in de spin-off zijn er voor Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane en Alycia Debnam Carey. Het geheel speelt zich in hetzelfde universum af, maar op een ander tijdstip en een andere plek.

Ondanks dat de teaser slechts vijftien seconden duurt, onthult het al iets van de nieuwe serie. Er wordt gesproken over de uitbraak van een "vreemd virus" en we zien een eerste zombie door een tunnel lopen. Helaas zijn de hoofdpersonen niet te zien in het bovenstaande, maar de verwachting is, dat zij snel hun opwachting zullen maken in het promotiemateriaal voor de show.

Curtis speelt in de show de rol van Sean Cabrera, een gescheiden leraar die een boze tienerzoon op probeert te voeden. Sean is nu samen met Nancy (Dickens), een studieadviseur met twee eigen kinderen: Nick (Dillane), die vecht tegen een drugsverslaving en Ashley (Carey), een ambitieuze jonge vrouw.

De spin-off gaat komende zomer in première, met een zes afleveringen tellend eerste seizoen. Een tweede seizoen volgt in 2016.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen