search
'The Americans' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

'The Americans' krijgt vierde seizoen

De critici zijn zo positief, dat The FX niet anders kon.

The FX heeft een vierde seizoen besteld van The Americans. De serie keert in 2016 voor een dertien tellend nieuw seizoen terug. Dat, terwijl de show nog bezig is in zijn derde seizoen, dat op 22 april tot een einde komt. De verdere avonturen van Keri Rusell en Matthew Rhys kunnen rekenen op positieve reacties van critici en publiek, dus een vierde seizoen was al waarschijnlijk.


"Opmerkelijk genoeg, is dit [derde] seizoen van van The Americans nog beter ontvangen dan de eerste twee," stelt The FX in een statement. "De serie heeft zijn status bij critici als de beste drama en beste serie op tv verder bevestigd. De universeel positieve ontvangst is een eerbetoon aan de talenten van Joe, Joel, Keri, Matthew, Noah en de hele cast en crew. We kijken uit naar de laatste vier afleveringen van seizoen drie en daarna de volgende avonturen van Philip en Elizabeth Jennings."

En uitvoerend producenten Joe Weisberg en Joel Fields: "Het is iets dat je eens in je leven mag doen, een serie zoals deze maken, met immens getalenteerde cast en een geweldig team bij FX en Fox 21 Television Studios. We zijn gezegend met een buitengewone cast en crew en zijn dankbaar dat we dit verhaal verder mogen blijven vertellen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen