search
Jeremy Clarkson broedt op opvolger 'Top Gear'
Series / Nieuws

Jeremy Clarkson broedt op opvolger 'Top Gear'

De ontslagen presentator belooft een nieuw kindje.

Voormalig Top Gear presentator Jeremy Clarkson schrijft in zijn nieuwe column voor The Sun dat hij al broedt op een opvolger voor de hitserie. Hij wil een nieuwe "autoshow" maken, maar zal nooit meer terugkeren naar zijn geliefde Top Gear. In de column schreef Clarkson zijn " baby kwijt te zijn geraakt".


Tegelijk zegde hij al toe dat hij "een nieuwe baby zal maken." Verder weet hij "nog niet wie de andere ouder zal zijn, of hoe de baby eruit zal zien." Zeker is dat het wel een nieuwe autoserie zal worden. Clarkson blijkt daar even over getwijfeld te hebben en overwogen te hebben helemaal te stoppen als presentator.

Daarop is hij ondertussen in elk geval teruggekomen. Wat de presentator nu gepland heeft is dus nog even afwachten, maar mogelijk is het die Netflix-serie waar nu al enkele weken geruchten over zijn. Wat de toekomst van Top Gear wordt is ondertussen ook nog altijd niet zeker. Clarkons co-presentatoren James May en Richard Hammond hebben nog geen beslissing genomen over een voortzetting van hun werkzaamheden voor de show en de BBC heeft ook nog geen keus gemaakt.

Zeker lijkt wel dat Top Gear terug zal keren, want de serie is één van de best bekeken programma's ooit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen