search
Charlie Cox over 'Daredevil' seizoen 2
Series / Nieuws

Charlie Cox over 'Daredevil' seizoen 2

De acteur wil graag Elektra en de Punisher de revue zien passeren.

Hoofdrolspeler Charlie Cox heeft tijdens een interview met Empire laten weten welke personages hij zou willen zien in het tweede seizoen van de succesvolle Netflix-serie Daredevil. Cox zei het volgende:


''Ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg omdat we net het groene licht voor een tweede seizoen hebben gekregen. Ik zou in ieder geval graag de Punisher voorbij willen zien komen, en misschien ook wel Elektra. Ik zou het ook niet erg vinden als Black Widow een keer meedoet, en bij Daredevil denk je natuurlijk ook aan schurk Bullseye. Ik weet niet wanneer of hoe dit allemaal moet gebeuren, maar het zou cool zijn als het gebeurt.''

Daarnaast sprak Cox zich ook uit over de start van de opnames en hoe de andere 'Defenders' waarschijnlijk ook volgend jaar te zien zullen zijn op Netflix:

''De opnames gaan van start in de tweede helft van dit jaar. Het zal net zoals bij het eerste seizoen zijn, dus rond deze tijd volgend jaar zal het nieuwe seizoen worden uitgezonden. En misschien verbeeld ik me dit alles, maar ze zullen waarschijnlijk tegelijkertijd ook Iron Fist en Luke Cage maken. Dan kunnen we de Defenders misschien al in de tweede helft van 2016 of het begin van 2017 zien... Het is in ieder geval gaaf dat Matt Murdoch nog een heel seizoen zijn alter-ego kan zijn voordat we bij de Defenders uitkomen.''

Naast Cox spelen ook Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely alias The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, Wilson Fisks rechterhand), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) en Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk) rollen in de serie.

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en daardoor buitengewone zintuigen kreeg. Als volwassene neemt hij het overdag op tegen het onrecht als advocaat, en 's nachts als superheld Daredevil in het moderne Hell's Kitchen in New York City.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen