search
Evan Peters krijgt rol in 'American Horror Story: Hotel'
Series / Nieuws

Evan Peters krijgt rol in 'American Horror Story: Hotel'

Acteur is een oude bekende van de serie.

Evan Peters is het nieuwste castlid dat zal inchecken bij American Horror Story: Hotel. Peters speelde in alle vijf de seizoenen van de show een rol en is ook bekend door zijn rol van Peter in X-Men: Days of Future Past


Naast Peters zullen ook Kathy Bates, Sarah Paulson, Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Wes Bentley en Chloƫ Sevigny te zien zijn, plus een bijrol van Lady Gaga. Peters is naast Paulson de enige die in alle vijf de seizoenen een rol heeft.

Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages en speelt zich af op andere locaties. Het eerste seizoen had als thema 'ontrouw', en draaide om een gezin dat verhuisde naar een spookhuis. Het tweede seizoen, met als thema 'geestelijke gezondheid', speelde zich af in een gekkenhuis, het derde seizoen ging om 'onderdrukking van minderheden' en ging over heksen. In het vorige seizoen speelde de verhaallijn zich af binnen een circusgemeenschap, voor het komende seizoen wordt dat een hotel.

De opnamen van het vijfde seizoen van de serie zullen deze zomer van start gaan in LA, waarna verwacht wordt dat de afleveringen vanaf oktober in Amerika zullen worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen