search
Veel fans ontevreden met vertrek Dempsey uit 'Grey's'
Series / Nieuws

Veel fans ontevreden met vertrek Dempsey uit 'Grey's'

Er zullen wel veel nieuwe personages geïntroduceerd worden, waaronder een gespeeld door Joe Adler.

Het vertrek van Patrick Dempsey uit de serie Grey's Anatomy na elf seizoenen is niet goed gevallen bij fans. Vorige week werden de afleveringen uitgezonden, waarin Dr Shephard (ook wel bekend als Dr McDreamy) uit de serie werd geschreven. De romance tussen Derek en Meredith (gespeeld door Ellen Pompeo) komt daarmee tot een eind. Deze vormde sinds de eerste aflevering het centrale thema waar de serie omheen werd gebouwd. De laatste paar seizoenen was hun verhaallijn iets minder prominent en was Dempsey al minder te zien, omdat zijn personage een baan had aangenomen in een andere stad, maar de Mer/Der romance was nog steeds een favoriete verhaallijn bij de fans.


Natuurlijk worden wel vaker grote personages uit series geschreven, maar het vertrek van Dempsey kwam als een schok, omdat hij vorig jaar voor twee seizoenen bijtekende. Volgens een poll van de Hollywood Reporter stemde 67 procent dat ze McDone zijn met de serie van Shonda Rhimes vanwege het verdwijnen van het personage van Derek.

De makers van de serie zouden druk bezig zijn om het gemis op te vullen, door volgend seizoen veel nieuwe castleden toe te voegen. Een van de nieuwe castleden zal Joe Adler zijn, die eerder te zien was in The Mentalist. Wat de rol van Adler wordt, is nog niet bekend gemaakt. Volgens The Hollywood Reporter gaat hij waarschijnlijk een nieuwe stagiaire van Grey Sloan Memorial ziekenhuis spelen. Zijn personage zal al in de laatste twee afleveringen van het elfde seizoen te zien zijn, die volgende week in Amerika worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen