search
'Arrow'/'Flash' spin-off in januari in première
Series / Nieuws

'Arrow'/'Flash' spin-off in januari in première

De opnames beginnen in augustus.

Victor Garber onthulde in een interview wat nieuwe informatie over de aankomende spin-off van The CWs DC-series Arrow en The Flash. Volgens de acteur, die in The Flash de rol van Professor Martin Stein speelt, zal de productie in augustus van start gaan. De première moet dan in januari 2016 plaatsvinden volgens hem. Garber gelooft dat The CW de serie zelfs al groen licht gegeven heeft.


"Ze gaan binnenkort meer details onthullen," aldus Garber. "ik geloof dat ze in mei iets gingen doen. Het is verder een spin-off van The Flash, waaraan ik een paar afleveringen gewerkt heb. Om eerlijk te zijn, het is een fantastisch punt in mijn leven, nu ik in die wereld zit. Ik ben een halve superheld! Het personage dat ik speel, maakt de helft uit van Firestorm. Samen zijn ze Firestorm. Het is geweldig om te doen. Maar ik kan je weinig vertellen over de nieuwe serie. Behalve dat het compleet nieuw is en een boel interessante mensen eraan werken. We hebben nog niets opgenomen, maar het krijgt meteen een volledig seizoen. We beginnen met de opnames in augustus en de uitzendingen beginnen in januari."

De show draait om een reeks DC-helden: Ray Palmer (Brandon Routh), Martin Stein (Victor Garber), Ciara Renee (Kendra Saunders), Captain Cold (Wentworth Miller), Heat Wave (Dominic Purcell) en Rip Hunter (Arthur Darvill). Naar verluidt krijgt de serie dertien afleveringen.

Aanbevolen artikelen