search
Andrew Lincoln over laatste afleveringen 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Andrew Lincoln over laatste afleveringen 'The Walking Dead'

Het wordt totaal anders dan wat we gewend zijn.

In een gesprek met EntertaintmentWeekly ging hoofdrolspeler Andrew Lincoln in op wat we mogen verwachten van de komende acht afleveringen van The Walking Dead. Hij vertelt dat de nieuwe afleveringen tot zijn favorieten van de hele serie horen.


"Ik kijk echt uit naar de laatste acht afleveringen. Ik denk dat ze een andere toon hebben dan de rest," aldus Lincoln. "Je zult veel personages onder de microscoop zien. Ze krijgen eindelijk hun kans om te schitteren. En mensen hebben echt geweldig geacteerd. Ik denk dat er drie scenario's waren die tot mijn favorieten behoren."

"Het is anders dan wat we gewend zijn en dat is zo bewonderenswaardig in Scott Gimple's visie. De show krijgt een andere toon en ik denk dat je er veel van kunt leren. Het is erg personagegedreven," ging Lincoln verder. "Het doet me denken aan het eerste seizoen, omdat ze allemaal weer ronddwalen en kwetsbaar zijn. En omdat ze zover van elkaar vandaan zijn. Zonder elkaar sterft de familie uit. Het zijn eigenlijk allemaal personagestudies. Onderliggend is de hoop dat ze elkaar kunnen vinden."

En daardoor zal de serie ook een ander ritme krijgen volgens Lincoln. "We laten ook meer zien over de achtergrond van bepaalde personages."

In Nederland zendt Fox vanaf 11 februari elke dinsdag om 22.10 uur de nieuwe aflevering uit, dus 48 uur na de release in de VS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen