search
Synopsissen nieuwe seizoenen 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.
Series / Nieuws

Synopsissen nieuwe seizoenen 'Agent Carter' en 'Agents of S.H.I.E.L.D.

Er zijn veel nieuwe dodelijke bedreigingen op de wereld.

ABC en Marvel hebben synopsissen vrijgegeven voor Agent Carter en Agents of S.H.I.E.L.D.. De eerste daarvan gaat nu zijn tweede seizoen in, en de tweede serie gaat zijn derde seizoen in. Zoals verwacht, zal Agent Carter uitgezonden worden als S.H.I.E.L.D. tijdelijk met pauze is.


Marvel's Agent Carter
Keert terug voor een tweede seizoen van avontuur en intrige, met Hayley Atwell in de titelrol als niet te stoppen geheim agent van de SSR (Strategic Scientific Reserve). Toegewijd aan het gevecht tegen nieuwe atomische bedreigingen in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog, moet Peggy nu van New York City naar Los Angeles reizen voor haar gevaarlijkste opdracht tot nu toe. Maar zelfs als ze nieuwe vrienden en een nieuw thuis "“ en misschien zelfs een nieuwe liefde "“ ontdekt, merkt ze ook dat de felle lichten van het naoorlogse Hollywood een gruwelijkere bedreiging vormen voor iedereen die ze gezworen heeft te beschermen.

Agents of S.H.I.E.L.D.
Directeur Phil Coulson (Clark Gregg) gaat op een dodelijke nieuwe geheime missie om de wereld te beschermen die ontstaan in de nasleep van SHIELDs strijd met Hydra en de losgeslagen Inhumans.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen