search
Netflix maakt een 'Very Murray Christmas'
Series / Nieuws

Netflix maakt een 'Very Murray Christmas'

Komende Kerst heeft Bill Murray iets speciaals voor ons.



Netflix heeft een cadeautje voor zijn abonnees met de Kerst. De feestdag brengt dit jaar een Very Murray Christmas, een special die geregisseerd is door Sofia Coppola. Rollen zijn er niet alleen voor Bill Murray, maar ook voor George Clooney, Amy Poehler en Jason Schwartzman. Bovenstaande teaser geeft alvast een smaak van wat we mogen verwachten.

De special, die door Coppola, Murray en Mitch Glazer geschreven wordt, heeft ook al een verhaalomschrijving. "Het is een homage aan de klassieke variety show, waarin Bill Murray zichzelf speelt. Hij maakt zich er druk om dat niemand naar zijn tv-show komt kijken door een verschrikkelijke sneeuwstorm in New York City. Die man heeft geen succes met het weer hè? Maar door een feestdaggeluk en doorzettingsvermogen, arriveren gasten in het Carlyle hotel om hem te helpen. Ze dansen en zingen samen in lijn met de Kerstgedachte.

Naast Clooney, Poehler en Schwartzman is er nog een hele reeks andere gaststerren: Paul Shaffer, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jenny Lewis, Phoenix, Frederic Moulin, Rashida Jones en Miley Cyrus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen