search
'The Talented Mr. Ripley' wordt tv-serie
Series / Nieuws

'The Talented Mr. Ripley' wordt tv-serie

Ook andere boeken over het personage Tom Ripley zullen in de serie verwerkt worden.

Television 360, Endemol Shine Studios en Diogenes werken samen aan een tv-serie gebaseerd op de vijf-delige boekenserie over seriemoordenaar Tom Ripley van Patricia Highsmith. Guymon Casady (Game of Thrones) en Ben Forkner (The Killing Room) zal de serie produceren. Er wordt momenteel hard gezocht naar een grote filmregisseur en acteur om aan het project te verbinden, om het zo te kunnen presenteren aan de grote netwerken en streaming-diensten.


Het plan voor de serie is om het Tom Ripley-personge verder te verkennen dan in de tot nog toe gemaakte films over het personage is gebeurd. Zowel het eerste boek uit de reeks, The Talented Mr. Ripley als het derde boek, Ripley's Game zijn beide tot twee keer toe verfilmd. Het tweede boek, Ripley Under Ground werd een keer verfilmd. Acteurs Matt Damon, John Malkovich, Dennis Hopper, Barry Pepper en Alain Delon speelden allen eerder het befaamde personage.

De laatste twee boeken in de reeks, The Boy Who Followed Ripley en Ripley Under Water zijn nog niet eerder verfilmd, maar zullen dus wel aan bod komen in de serie.

Aanbevolen artikelen