search
Poster 'The Walking Dead' seizoen 6
Series / Posters

Poster 'The Walking Dead' seizoen 6

Morgan vs. Rick Grimes.

Hieronder zie je een eerste poster voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead. In tegenstelling tot eerdere seizoenen heeft nu ook het personage Morgan (Lennie James) een stevige rol, uiteraard naast Rick Grimes (Andrew Lincoln). Natuurlijk hebben de gebeurtenissen uit het vijfde seizoen hier iets mee te maken.


De banner is voornamelijk gemaakt om te pronken op San Diego Comic-Con en naast bovengenoemde personages we zien enerzijds Michael Cudlitz als Abraham, Josh McDermitt als Eugene, Alanna Masterson als Tara, Christian Serratos als Rosita, Chandler Riggs als Carl, Danai Gurira als Michonne, Melissa McBride als Carol, Sonequa Martin-Green als Sasha, Lauren Cohan als Maggie, Steven Yeun als Glenn en Norman Reedus als Daryl.

Aan de andere kant hebben Seth Gilliam als Father Gabriel, Tovah Feldshuh als Deanna, Ross Marquand als Aaron, Alexandra Breckenridge als Jesse en Austin Nichols als Spencer.

De walkers keren in oktober terug op AMC. Dan start namelijk het zesde seizoen van The Walking Dead. Overigens krijgen we nog eerst Fear the Walking Dead.

Aanbevolen artikelen