search
'Terminator'-serie moet 13 afleveringen krijgen
Series / Nieuws

'Terminator'-serie moet 13 afleveringen krijgen

En draaien om een kritisch moment in de eerste film.

Nog voordat de promotie van Terminator: Genisys van start ging, deelde Paramount plannen voor een tweede serie in de franchise. In een interview met /Film vertelden Skydance bazen David Ellison en Dana Goldberg over de ontwikkeling van de serie. Zij blijken dertien afleveringen te willen maken. De serie moet verder verbonden zijn met de voortschrijdende verhalen die verteld worden in de filmfranchise.


"Volgens ons zou Terminator een kabelserie moeten zijn," vertelden ze. "Het zou geweldig zijn als het op een netwerk te zien zou mogen zijn. We zijn nog geen deel van een kabelzender, maar als je je concentreert op het maken van dertien afleveringen, biedt je dat veel meer kansen."

Veel meer dan dat konden ze niet vertellen. Het valt voor ze te hopen dat de prestaties van de film het maken van een serie rechtvaardigen. Tot nu toe lijkt het er niet op dat de film het uitzonderlijk goed gaat doen aan de internationale box office, dus een eventuele serie lijkt misschien niet eens zo waarschijnlijk.

In elk geval zijn er wel al wat zaken bekend over de intentie die ze hebben met de serie, waarvan de scenario's geschreven worden door Zack Stentz en Ashley Miller. Het geheel speelt zich af rond "een kritisch moment uit de eerste Terminator-film waar het verhaal van de film de ene kant op gaat, neemt de televisieserie datzelfde moment in een andere richting."

Aanbevolen artikelen