search
Epische veldslag op concept art 'Legends of Tomorrow'
Series / Foto's

Epische veldslag op concept art 'Legends of Tomorrow'

En showrunner Phil Klemmer spreekt over tijdreizen in de serie.

Hierboven is gloednieuwe concept art van The CWs Legends of Tomorrow te bekijken. Op de concept art zien we een hele reeks superhelden, die bezig zijn met het leveren van een overduidelijk epische strijd. Centraal op de foto staat Firestorm, maar ook helden als The Flash en White Canary zullen te zien zijn.


Showrunner Phil Klemmer had het e.e.a. te vertellen over de personages in de serie. "Het zijn allemaal mislukkelingen, die maar een beetje doorploeteren. Ze laten overal voetafdrukken en vingerafdrukken achter en vragen zich continu af of ze de toekomst verpesten of fiksen. Het wordt een gekkenhuis."

"Wie kan de verleiding weerstaan het verleden te corrigeren of de toekomst te bekijken? Het idee van tijdreizen heeft een bepaalde kwaliteit aan zich en dat is waar we naar uit kijken. Ja, er zal een 'probeer Vandal Savage tegen te houden' plot zijn, maar mensen raken al snel vast in hun eigen kleine missies, waarin ze proberen hun eigen tijdlijn te redden. Dat is ook het moment waarop de boel echt mis zal gaan.

Rip Hunter reist in de serie terug in de tijd, om een toekomst koste wat het kost te voorkomen. Hij brengt een groep helden en slechteriken samen om een niet tegen te houden bedreiging een halt toe te roepen. Niet alleen de planeet staat op het spel, maar ook de tijd zelf.

Hoofdrollen in [i]DC's Legends of Tomorrow
zijn er voor Victor Garber, Brandon Routh, Ciara Renee, Wentworth Miller, Dominic Purcell) en Arthur Darvill. Het eerste seizoen van de serie krijgt in totaal dertien afleveringen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen