search
Marvel worstelt met 'Iron Fist'
Series / Nieuws

Marvel worstelt met 'Iron Fist'

De ontvangst van Daredevil heeft de druk dusdanig verhoogd dat men niet weet wat te doen.

Een hele reeks filmwebsites meldt dat Marvel en Netflix worstelen met de geplande series die moeten volgen op Daredevil. Vooral de serie Iron Fist zou voor kopzorgen zorgen, die zo groot zijn dat de studio niet weet waar het heen moet met het verhaal. De druk na de positieve ontvangst van Daredevil is te groot.


Naar verluidt weet men vooral niet waar Iron Fist heen moet. Om die reden zou een heel reeks scenaristen aangetrokken zijn om met ideeën te komen, maar ook zij weten niet te overtuigen. Eén van de moeilijkste zaken betreft de magische aspecten van Iron Fist. Marvel zou magie naar het televisieuniversum moeten brengen en dat is moeilijk te combineren met de realistische en vrij brute vechtscènes in Daredevil.

Iron Fist is niet alleen een sterke martial artist, maar heeft ook mythische krachten gekregen, die zijn vuist van bovenmenselijke kracht voorzien. Zonder die magische touch, is het personage geen Iron Fist en dat maakt het dus moeilijk. De serie zou volgend jaar al uit moeten komen, maar nu er ook een tweede seizoen van Daredevil komt, kan het ook zijn dat Iron Fist langere tijd uitgesteld wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen