search
Antonio Banderas gecast in detective serie 'Havana Quartet'
Series / Nieuws

Antonio Banderas gecast in detective serie 'Havana Quartet'

Acteur gaat Cubaanse detective Mario Conde spelen op de serie gebaseerd op de boeken van Leonardo Padura.

Starz heeft aangekondigd een serie te gaan ontwikkelen genaamd Havana Quartet met Antonio Banderas in de hoofdrol. eOne zal de serie produceren en wereldwijd distribueren. Eduardo Machado zal het script schrijven van de pilot en de serie mede- produceren, evenals Banderas.


De acteur gaat daarin Cubaanse detective Mario Conde spelen, een cynische politieagent die ervan droomde een schrijver te worden maar met tegenzin agent werd. Het personage is gebaseerd op de misdaadromancyclus Las cuatro estaciones van Leonardo Padura. Deze bestond uit de vier boeken Pasado perfecto, Vientos de cuaresma, Máscaras en Paisaje de otoño met daarin Mario Conde in de hoofdrol.

Deze serie zal de eerste zijn waarin Banderas een hoofdrol speelt. Hij was jaren geleden wel te zien in een miniserie over Mussolini voor zijn doorbraak in Hollywood en werd in 2012 in een serie gecast genaamd This American Housewife die niet meer kreeg dan een pilot. Op filmvlak is hij binnenkort te zien in een klein rolletje in Knight of Cups en zal hij de hoofdrol spelen in de film The 33 over de Chileense mijnramp.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen