search
Netflix lanceert nieuwe 'slimme' meidenserie
Series / Trailer

Netflix lanceert nieuwe 'slimme' meidenserie

'Project Mc2' heeft als tagline 'Smart is the new Cool'



In de nieuwe Netflix Original- serie Project Mc2 bewijzen vier meiden dat 'smart' zijn cool is. De serie zal vanaf vrijdag 7 augustus te zien zijn op Netflix en de trailer hiervan, kan je hierboven bekijken.

De serie gaat over vier superslimme, talentvolle meiden die bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in wetenschap. Zij worden gevraagd lid te worden van de spionagedienst NOV8. Tijdens hun eerste missie als geheimagent beschermen de meiden op komische wijze een lid van het Britse koningshuis dat op een belangrijke ruimtemissie gaat. S.T.E.A.M., oftewel Science, Technology, Engineering, Art en Math, en girlpower zijn de middelen van de meiden om hun missies te laten slagen.

McKeyla McAlister, Adrienne Attoms, Bryden Bandweth en Camryn Coyle vormen samen het geheimagententeam. McKeyla is de leider en was als eerste geheimagente. Adrienne Attoms is de culinaire scheikundige, Bryden Bandweth is de techneut en Camryn Cole is de creatieveling. Verder speelt Danica McKellar (ook wel bekend als Winnie Cooper in The Wonder Years) hun leidinggevende.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen