search
'Agents of S.H.I.E.L.D.' maakt tijdsprong
Series / Nieuws

'Agents of S.H.I.E.L.D.' maakt tijdsprong

De verdwijning van Simmons staat centraal.

Zap2it kreeg enkele castleden van ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D. te spreken, en de groep had al genoeg details te delen over het nieuwe seizoen. Zo zal er een tijdsprong gemaakt worden en komt er een groot verhaal rond de zoektocht naar Agent Simmons (Elizabeth Henstridge).


"Er wordt een grote tijdsprong gemaakt," aldus actrice Chloe Bennet, die de rol van Daisy Johnson / Skye / Quake speelt. "Ik heb het gevoel dat bijna iedereen het [de verdwijning van Simmons] geaccepteerd heeft en een plekje gegeven heeft. Op Fitz na dan."

Fitz zal een missie ondernemen om haar terug te nemen: "Het is een solomissie. Ik denk dat het hele team haar gezocht heeft, maar niets gewerkt heeft," vertelde Henstridge daarover. "Je moet op een bepaald punt denken, 'Ze is weg, we moeten doorgaan'. Maar Fitz weigert dat."

Maar waar Henstridge haar personage zich bevindt? "Het is zoveel groter dan ik gedacht had. Wat het is, ik dacht erover na, 'Hoe zouden ze dat doen? Hoe nemen ze dat op?' Maar het wordt geweldig." De serie keert op 29 september terug.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen