search
'Friday the 13th' krijgt serie
Series / Nieuws

'Friday the 13th' krijgt serie

Het echte verhaal van Jason Voorhees moet verteld worden.

Friday the 13th gaat naar het kleine scherm komen. Vorig jaar al was er het nieuws dat de franchise mogelijk terug zou keren naar de televisie, maar nu bevestigt Deadline dat die plannen uit gaan komen. The CW maakt de serie met Steven Long Mitchell en Craig W. Van Sickle.

De serie zal een directe band hebben met Jason Voorhees en het Crystal Lake, waar de franchise zijn oorsprong vindt. "Ik denk niet dat we echt een serie willen maken over een kerel met een machete die meisjes in kleine topjes achterna rent," vertelde Long Mitchell. "Dat zouden we niet op wekelijkse basis kunnen doen. Dus we volgen nu een agent die het stadje in komt, op zoek naar zijn broer. Eenmaal daar realiseert hij zich dat zijn broer moorden onderzocht en realiseert hij zich dat zijn verhaal verbonden is met dat van Jason."

De serie zou zich ook afspelen in een wereld waar de filmfranchise echt bestaan heeft, die geïnspireerd is op echte gebeurtenissen. "We gaan erkennen dat mensen naar de stad kwamen, nadat de moorden plaats vonden. En dat ze films maakten. Dit wordt echter het echte verhaal van Jason."

Aanbevolen artikelen