search
Dolly Parton wil reünie in 'Grace and Frankie'
Series / Nieuws

Dolly Parton wil reünie in 'Grace and Frankie'

Zangeres speelde met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hitfilm '9 to 5'.

Het is alweer 25 jaar geleden sinds Dolly Parton, Jane Fonda en Lily Tomlin samen op het doek te zien waren in de film 9 to 5. Jane Fonda en Lily Tomlin zijn nu samen te zien in de Netflix Original- serie Grace and Frankie en Parton heeft nu aangegeven hier graag een rolletje in te spelen.


Tijdens een perstour werd Parton gevraagd of ze graag weer samen zou spelen met haar voormalige medespeelsters en zij gaf aan erg enthousiast te zijn over een reünie. "Ik heb ze gezegd dat wanneer ik wat tijd heb, ik het geweldig zou vinden om in de serie te spelen," zei ze. "We hebben het altijd al gehad over een reünie."

In de serie spelen Fonda en Tomlin twee vrouwen, die erachter komen dat hun echtgenoten hun gaan verlaten voor elkaar. "Ik weet niet wat ik voor man zal moeten krijgen in de serie," voegde Parton toe. "Maar dat vogelen we dan wel uit."

De serie waarvan het eerste seizoen 13 afleveringen telde, werd in mei beschikbaar gemaakt op Netflix en was een dusdanig succes dat er nu al een vervolg gemaakt gaat worden. Het tweede seizoen wordt in 2016 toegevoegd aan het aanbod.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen