search
Komt superschurk Negan naar 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komt superschurk Negan naar 'The Walking Dead'?

Een casting call suggereert van wel.

Het lijkt erop dat AMC-serie The Walking Dead voor het eerst sinds The Governer uit de serie verdween, een nieuwe superschurk zoekt. Een recente casting call lijkt bijzonder veel op een van de meest gruwelijke tegenstanders van Rick Grimes (Andrew Lincoln), Negan.


[Orin] 30-mid 40. Een fysiek imposante, charismatische, brute, slimme, harde, angstaanjagende, hilarische, ongepaste, vreemd vriendelijke, grappige sociopaat, die zowel leider van mannen is, als moordenaar van mensen. Hij heeft zowel praktische als emotionele intelligentie, is een briljant strateeg, is puur, gevaarlijk, moordlustig, maar vaak vriendelijk en opgewekt, heeft zowel discipline, als een code. En hij is opvliegend, op een manier die mensen wegvaagt. Hij heeft een uitzonderlijk sterke persoonlijkheid.

De naam Orin zou zomaar een schuilnaam kunnen zijn voor Negan, de leider van de Saviors. Die bende zou in het zesde seizoen van de show een grote rol spelen. Een extra bevestiging daarvan is recent bericht van showrunner Scott Gimple dat Negan een rol zou gaan spelen in de serie.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen