search
Netflix plant twaalf nieuwe afleveringen van 'Black Mirror'
Series / Nieuws

Netflix plant twaalf nieuwe afleveringen van 'Black Mirror'

De opnames zullen eind 2015 van start gaan.

Netflix heeft producent House of Tomorrow opdracht gegeven om twaalf nieuwe afleveringen te produceren van Black Mirror, die als Netflix Original-serie in release worden gebracht. House of Tomorrow's Charlie Brooker en Annabel Jones, die de eerste zeven afleveringen van de serie maakten, zullen ook nu betrokken blijven als executive producers en showrunners bij de productie van de nieuwe afleveringen.


De opnames van de nieuwe afleveringen staan gepland voor eind 2015 en zullen opnieuw door Brooker worden geschreven. "Het is allemaal heel spannend,"zei Brooker. "Een groot aantal nieuwe afleveringen van Black Mirror op het meest passende platform denkbaar. Netflix bereikt voor ons een wereldwijd publiek. Hierdoor zullen er grotere, vreemdere en meer uiteenlopende internationale verhalen verteld kunnen worden dan eerst, terwijl het oorspronkelijke Black Mirror- gevoel intact blijft. Ik hoop alleen dat de verhalen geen werkelijkheid zullen worden."

De releasedatum van Netflix Original Black Mirror zal op een later moment bekend gemaakt worden. De serie zal internationaal in première gaan in alle Netflix territoria, met uitzondering van Groot Brittannië en Ierland, waar de plannen nog bepaald moeten worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen