search
Robert Forster vervangt Michael Ontkean in nieuw seizoen 'Twin Peaks'
Series / Nieuws

Robert Forster vervangt Michael Ontkean in nieuw seizoen 'Twin Peaks'

Ontken speelde de rol van Harry S. Truman in de laatste twee seizoenen.

Het lijkt erop dat een van de belangrijkste acteurs uit de eerste twee seizoenen van Twin Peaks niet zal terugkeren voor het eerste seizoen in meer dan twintig jaar. Volgens TV Line heeft Michael Ontkean namelijk laten weten dat hij de geliefde rol van sheriff Harry S. Truman niet opnieuw zal spelen. Volgens een bron is Ontkean al jaren niet meer geïnteresseerd in acteren.


Daarnaast weet TV Line ook te melden dat de doorgewinterde acteur Robert Forster Ontkean zal vervangen als sheriff van Twin Peaks, maar het is onduidelijk of hij Truman zal spelen of een geheel nieuw personage. Volgens geruchten wilde David Lynch Forster eigenlijk hebben voor de rol van Truman in het eerste seizoen van Twin Peaks.

Forster zal te zien zijn naast acteurs zoals Kyle MacLachlan (die terugkeert als hoofdpersonage Dale Cooper) en nieuwkomers Robert Knepper, Peter Sarsgaard, Amanda Seyfried (Ted 2) en Balthazar Getty (The Judge). De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs begonnen in de Amerikaanse staat Washington. De afleveringen zullen in 2016 worden uitgezonden door Showtime. Oorspronkelijk zouden dit er 9 zijn, maar dit werd verdubbeld naar 18.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen