search
Laatste hoofdpersonage 'Star Wars Rebels' onthuld
Series / Video/clip/featurette

Laatste hoofdpersonage 'Star Wars Rebels' onthuld

Wie spelen hoofdrollen in dit nieuwe ruimteavontuur?



De laatste hoofdpersoon van Star Wars Rebels is onthuld. Het betreft de Twi'lek Hera. Zij is de piloot en eigenaar van het ruimteschip Ghost, waar de serie zich op zal concentreren. De video is op Entertainment Weekly te bekijken, en viel helaas niet te embedden. Klik dus op bovenstaande afbeelding om doorgeleid te worden naar de website van EW.

Vanessa Marshall spreekt de stem van Hera in. Zij sprak eerder in series als Justice League: The Flashpoint Paradox, Young Justice, Avengers: Earth's Mightiest Heroes en The Spectacular Spider-Man stemmen in. Marshall is niet bepaald een onbekende in het vak.

Haar personage Hera Syndulla wordt omschreven als "het hart van de groep. Ze houdt iedereen bij elkaar, zonder haar zou de groep zo uit elkaar vallen."

Onder haar leiding komt het team in opstand tegen de Stormtroopers die de controle hebben overgenomen over een kleine planeet. Het is niet alleen het begin van het Keizerrijk, maar ook van de rebellie daartegen.

Eerder zijn er al een boel andere personages onthuld. Zo is er de briljante Zeb (Steve Blum), cowboy-Jedi Kanan (Freddie Prinze Jr.) de Luke Skywalker-achtige Ezra Bridger (Noah Taylor), Sabine (Tiya Sircar) en robot Chopper. Voor de stem van de Inquisitor wordt nog iemand gezocht.

Star Wars Rebels is deze herfst te zien op The Disney Channel en Disney XD. De introductie gaat gepaard met een film van één uur.

Aanbevolen artikelen